středa 9. dubna 2014

Nejkrásnější obálka ze série #2 - Divergence


Dneska je tu tématicky zaměřená druhá část Nejkrásnější obálky ze série - Divergence! Tak se přiznejte, která obálka se nejvíc líbí vám?

Nejkrásnější obálka ze série DIVERGENCE


Ku příležitosti vydání třetího dílu jsem se rozhodla vybrat právě tuto sérii pro srovnání obálek. Musím říct, že se mi velmi líbí všechny tři. A to moc. Obálky jsou výjimečné a neobvyklé, čehož si u knih velmi cením. Nejvíc se mi ale přece jen líbí obálka REZISTENCE! :) Líbí se mi, jak je vypracovaný strom a zelená barva na mě působí tak nějak příjemně. 
Nikdy nezapomenu na to, jak jsem Divergenci viděla poprvé v knihkupectví a poprvé ji držela v ruce a nekoukala na ni jen na stránkách CooBoo. Prostě jsem věděla, že tato série bude perfektní. 
Jako druhou nejhezčí obálku si volím právě z nostalgického důvodu - DIVERGENCI. Neberte to ale tak, že se mi obálka Aliance nelíbí! Líbí se mi moc! A všechny tři knihy jsou za sebou v těsném závěsu! 

MINIrecenze na Divergenci a Rezistenci si můžete přečíst ZDE a ZDE.
Jaká obálka vyhrává u vás? :) A těšíte se na Divergenci do kina?

Stefanie G.

1 komentář:

  1. Obálky jsou skvělé všechny to máš pravdu! :) Mě se nejvíce ale líbí obálka první dílu - Divergence, modrá je moje nejoblíbenější barva, takže už jen proto musím vybrat tuhle :)).

    OdpovědětVymazat