čtvrtek 30. ledna 2014

Knižní přírůstky - leden 2014


Mám velkou radost, jelikož mi dnes přišla poslední recenzní kniha v tomto měsíci, a tak bych vám chtěla prozradit, na jaké recenze se v příštích dnech můžete těšit. :) (Projekt jsem převzala od Cathy, velmi se mi líbil a myslím, že přesně vystihuje radost z nových knížek. Měsíční chvástačku už dělat nebudu, stačí mi přidat na konci každého měsíce Knižní přírůstky do mé knihovničky.)

Recenzní výtisky
Jak jste si asi všimli, mimo knížek z Fragmentu mi přibyla ještě jedna z nakladatelství Galatea, které se mnou uzavřelo spolupráci, za což jsem moc věčná! Už se těším, až se do knihy Hrej Hráčem pustím! Jinak recenzi na knihu Mezi nebem a zemí - Setkání s duchem si už teď můžete přečíst ZDE

Koupila jsem si
Nemohla jsem se dočkat až tato kniha vyjde! Chvíli mi potrvá, než se k ní přes recenzní výtisky dostanu, ale ráda si ji pak v klidu vychutnám. Knihy z CooBoo totiž vždycky stojí za to! 

VŠECHNY PŘÍRŮSTKY POHROMADĚ

Zas až tolik jich není, já vím, ale mám z nich obrovskou radost! 

Jaké knihy do knihovničky přibyly vám? :)

Stefanie G.


6 komentářů:

  1. Na Hrej hráčem som zvedavá a Prekroč svůj stín je úžasná kniha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Překroč svůj stín se moc těším, ale dávám si rereading Divergence, než to půjde do kin a možná na ni napíšu nějakou mini recenzi :D Na Hrej Hráčem se chystám co nejdřív, hodně mě zaujala, tak snad mě nezklame :)

      Vymazat
  2. Knížky jsou moc pěkné, jsem zvědavá, jak se ti budou líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na prekroc svuj stin se take velice tesim :))

    OdpovědětVymazat
  4. Na Hrej hráčem se chystám, tak i na Překroč svůj stín a Elyonovu zemi. Tyto knihy obohatily mou knihovničku také za měsíc leden. :) Na Setkání s duchem a Akademii mám také zálusk. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrej hráčem a Překroč svůj stín jsou úžasný knížky. :)

    OdpovědětVymazat