pondělí 20. července 2015

Malý knižní update a několik zvědavých otázek




Vím, že mnoho z vás spíš sleduje tento blog než moji autorskou stránku či stránku na Facebooku. Proto jsem se rozhodla výjimečně přidat malý článek o mých knihách i sem. Slíbila jsem si, že vše ohledně mé tvorby budu přidávat jen na oficiální stránky, ale tentokrát to musím porušit. 
Ti, kteří sledují FB stránky určitě postřehli, že jsem dokončila (konečně!) Nerozhodnou a momentálně se věnuji jejím malým úpravám, abych ji rozeslala do nakladatelství. Mám z toho obrovskou radost a musím říct, že jsem na tenhle příběh zatím nejvíc pyšná! Konkuruje mu Osudový zvrat, ale ten je zatím v průběhu psaní. Jelikož jsem Nerozhodou dokončila a mám v hlavě jakési své představy ohledně postav, ráda bych se o ně s vámi podělila, ale... A teď je čas na otázku č.1:

1. Chtěli byste, abych se s vámi podělila o svůj herecký výběr postav pro Nerozhodnou? 

Mnoho autorů to tak dělá a mně se to vždy líbilo. Proto jsem se rozhodla pro něco podobného a musím říct, že výběr, který mi vyšel, mi na postavy vážně sedí. Tím, že jste ještě knihu nečetli, chápu, že budute trošku zdrženliví a skeptičtí, ale věřte mi, že je to jen malá návnada. Chuťovka :D
To stejné jsem nabízela i u Starshow, ale zatím se mi dostalo jedné záporné odpovědi. Proto se ptám ještě jednou:

2. Chtěli byste znát můj "herecký" výběr pro Starshow? Nebo máte svoje představy o postavách? Jaké jsou? Podělte se! 

A to ještě není všechno! Mám poslední otázku! Jelikož se chystám na úpravu další ze svých knih a vydat ji znovu přes E-knihy jedou, zajímalo by mě:

3. Máte raději upírské nebo andělské příběhy? Který byste si vybrali? 

Možná tušíte, že se rozhoduju nad korekturou pro Vittoriin deník (upířinu) nebo pro Odmítnutého (andělská maličkost). Ano, i já jsem byla strhnuta do tohoto víru, takže jsem neodolala a napsala si vlastní příběhy. Nejsou tak složité a nebojuje v nich celá rodina původních či archandělů s malou nevinnou hlavní hrdinkou, ale i přesto mám tyhle dva příběhy ráda. A rozhodně se dají rozšířit. U Odmítnutého mám dokončený i druhý díl, ale tak nějak zvažuju, že bych je spojila do jednoho, no uvidíme... Kdysi se rýsoval i třetí díl, ale musím se přiznat, že bych musela kouknout do poznámek, abych si vzpomněla, jaký velký plán jsem v něm měla. Vím, že byl velký, ale nejsem si jistá závěrem :)

Budu MOC ráda, když mi na tyto otázky odpovíte! A taky budu moc vděčná za vaše názory!

Těším se na vaše odpovědi!

Krásné prázdniny!

SG

2 komentáře:

  1. Také se mi herecké výběry vždy líbily, takže jsem pro u obou dvou. :)
    A mě tedy více lákají andělé než upíři. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za odpověď! Pár dní počkám, snad se ještě několik odpovědí sejde :)

      Vymazat