čtvrtek 14. srpna 2014

Léto s nakladatelstvím Jota - Projekt Easy? - 8. část: "SOUTĚŽ"


Správně jste na základě sedmého příspěvku Projektu Easy? odhadli, že jsem se na závěr rozhodla vytvořit soutěž o jeden výtisk knihy EASY?. Jelikož ji pořádám poprvé, bude jednoduchá, vyzkouším, jak to bude fungovat a na Blogové narozeniny se budete moci těšit na Giveaway :)

O SOUTĚŽI
• Probíhá od 14. 8. 2014 do 19. 8. 2014,
výherce bude jeden a zveřejním jej 20. 8. 2014,
• budu ráda, když se mi výherce ozve do příštího dne (21. 8. 2014), jinak by se na knihu mohl bohužel těšit až v září
• pokud se vybraný výherce neozve do 23. 8. 2014, vyberu dalšího,
• pokud vám ještě nebylo 15, tato kniha pro vás není určena - nutný souhlas rodičů.

VÁŠ ÚKOL
Pod článek do komentářů uveďte:
• své jméno (přezdívku) a E-MAIL, na který vás mohu kontaktovat 
pokud sledujete blog, uveďte pod jakým jménem (plusový bod navíc),
• napište mi, co se vám na projektu Easy? nejvíc líbilo,
• a to nejdůležitější - NAPIŠTE MI, PROČ BYSTE EASY? CHTĚLI VYHRÁT, co vás na knize zaujalo, proč byste si ji chtěli přečíst, jestli jste se po ní už dívali, nebo vás zaujala až recenze.

RADA NA ZÁVĚR?
•Dejte si na odpovědi opravdu záležet, promyslete si odpověď, pravděpodobně výherce budu vybírat sama, ne přes Random.org. Jedna věta nestačí! Navíc se na vaše odpovědi moc těším! 
•Pokud blog nesledujete, nevadí, šance je stejná, pokud mě odpověď zaujme. V případě, že se ale naskytnou dvě odpovědi, které se mi opravdu budou líbit a jeden z vás blog sledovat bude a druhý ne, dám přednost svému pravidelnému čtenáři.

Za knihu poskytnutou do soutěže velmi děkuji nakladatelství Jota!

Přeji vám všem hodně štěstí! 

Stefanie G.

10 komentářů:

  1. 1. MooX, lenisek01@gmail.com
    2. Sleduji pod přezdívkou MooX.
    3. Líbil se mi rozhovor a také playlist, protože tam byly opravdu velmi dobré písničky.
    4. Na tuto knihu jsem měla spadeno mnohem dříve než jsem si přečetla tvou recenzi. Samozřejmě mě nejdříve okouzlila obálka, protože myslím, že ze všech ostatních obálek patří mezi ty povedenější.
    Poté, co jsem si četla v tvém projektu ukázku, mě přímo šokovalo, když jsem po pár kliknutí narazila na samý konec knihy a teď nevím, jak příběh pokračuje. Ale i když mě na knihu ještě více nalákala tvá recenze (a to jsem si myslela, že víc už nalákat ani nejde :D), knihu jsem si doteď nekoupila, protože jsem aktuálně ve finanční krizi, a proto mi ještě víc udělalo radost, když jsem se dozvěděla, že součástí projektu je i soutěž o tuto skvělou knihu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. 1. Míša, vavrinovamichaela@gmail.com
    2. GFC - Michaela Vavrinova
    3. Hodně se mi líbil rozhovor s autorkou, dozvěděla jsem se z něj mnoho zajímavého. A pak hlavně jedna písnička v playlistu - Hurricane - protože kde je tahle úžasná písnička, tam je zaručena kvalita a hlavně něco, co mě musí bavit.
    4. Všude jsem četla pochvalné recenze a nejvíc mě asi zlomil tvůj názor na knihu. Pokud je v knize spousta přitažlivosti, která je skloubena se spoustou překvapení, kniha nemůzle být špatná a já bych si ráda zase přečetla knihu, kde to pořádne jiskří a není to jen předvídatelný a prvoplánový příběh.

    OdpovědětVymazat
  3. 1. Klér, kleria.amanda@seznam.cz
    2. GFC - Kleria Amanda
    3. U mě je to asi právě ten rozhovor s autorkou, bylo fajn se o ní něco dozvědět :).
    4. Nevím pokud se taky můžu zůčastnit, jelikož knihu jsem již četla, ale měla jsem ji půjčenou z knihovny. A knihu bych chtěla strašně vlastnit, pro mě je to dokonalá kniha, která se mi strašně moc se mi líbila a ráda bych si ji chtěla přečíst znovu :).

    OdpovědětVymazat
  4. 1) Mája - Majakastl@gmail.com
    2) ciniminisek
    3) Já mám ráda rozhovory na všechny způsoby, takže určitě ten. Pak se mi líbily obálky, ty žeru taky děsně moc. Úryvky, super! Hlavně ten s kávou a číslem na kelímku, u toho jsem se vážně smála. A jako poslední bylo fajn zjištění, kdo,že je vlastně ten čupr kluk z obálky. :-D
    4) Já se přiznám, že knihu jsem četla, ale tak moc se mi líbila, že bych jí moc chtěla. Má jí kamarádka a když si koupí knihu ona, tak já kupuji jinou, protože si je půjčíme, ale tohle byl tak skvělý, že jsem si řekla, že jí musím doma prostě mít. Bohužel, jak to tak bývá, vždycky raději hrábnu po novince, kterou přečtenou ještě nemám. Takže je Tvá soutěž skvělá příležitost, konečně mít miláčka Lucase doma. :-D
    Četla jsem jí v době, kdy vyšla kniha i Hrej hráčem, dost to bylo srovnávané a hráč byl pro mě špice, ale Easy? o něco víc. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 1) Lucie - lucinka.hnidkova@seznam.cz
    2)Lucie Hnídková
    3) Je těžké rozhodnout se, co se mi na projektu líbilo nejvíc, protože je všechno naprosto super, snad ještě nikdy, jsem neviděla knihu tak dopodrobna rozebranou a je milé vědět o tak dobré knize tolik zajímavých věcí. Nejvíce se mi líbil ale asi rozhovor, netušila jsem jak by mi mohl z rozhovoru běhat mráz po zádech, ale opravdu se tak stalo. Nikdy by mě nenapadlo, že by Easy mohlo být tak trochu i autorčiným příběhem, bylo mi jasné, že je příběh myšlený opravdu vážně, ale že až takhle... A ještě se mi moc líbilo, že jsi našla toho kluka z obálky, protože mi hrozně dlouho vrtal hlavou, celou dobu mi připomínal jednoho herce a pak jsem ho viděla na další obálce a od té doby už jsem ho z hlavy nedostala vůbec. :D Takže jsem šťastná, že konečně vím, kdo to je. A ještě Tammařin playlist je také super.
    4) Tak já se tedy také přiznám, že už jsem knihu četla, narazila jsem na ní náhodou v knihovně a už na první pohled mi padla do oka. Musím však říct, že jsem snad ještě nikdy knihu nepřečetla za noc, takhle je tak dokonalá, že jsem šla spát až v 6 ráno, protože jsem se prostě nemohla odtrhnout. Je to ale příběh u kterého jsem si naprosto jistá, že bych ho mohla číst několikrát a stejně mě neomrzí, častokrát jsem měla chuť si jí přečíst znovu, takže po ní velice toužím i když už jsem ji četla, možná kvůli tomu ještě víc. :)

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Amy - amy.morango@seznam.cz
    2. GFC: Amy Morango
    3. Nejvíc mě zaujal rozhovor, ale ocenila jsem také celkové zpracování projektu, které se podle mého názoru mooc povedlo:)
    4. Musím přiznat, že jsem knihu už četla. Jinak to nešlo, zaujala mě hned v době, kdy vyšla, takže nebylo moc co řešit. Obálka byla nádherná a po anotaci jsem byla úplně hladová. Knihu jsem měla půjčenou, ale moc bych ocenila jeden výtisk přímo pro mě. Easy nepatří ke knihám, které by stačilo přečíst jednou. Nejde to moc vyjádřit ani lépe formulovat, ale po celém projektu mám prostě nutkání knihu přečíst znovu...vyhrát ovšem Easy moc nebude...

    OdpovědětVymazat
  7. 1. El, eliota@centrum.cz
    2. sleduji přes bloglovin jako eliota.el
    3. Budu upřímná, na tento projekt jsem narazila až skrze poslední soutěžní příspěvek, ale zpětně jsem si ho pečlivě prohlédla a přijde mi to jako skvělé a obsáhlé seznámení s knížkou, ale přitom není vyzrazeno nic, co by mohlo budoucího čtenáře odradit - tím myslím nějaké velké prozrazení děje, nějaký důležitý spoiler a tak. Parádní mi také přišel rozhovor s autorkou a playlist, takhle se můžeme naladit na spisovatelčinu vlnu a knihu si i více vychutnat. :) Navíc mám podobný vkus na hudbu, spoustu z písní znám, takže mi to sedlo. Také se mi líbilo srovnání obálek, na to se ráda koukám u všech knih a porovnávám si názvy i to, jak je obálka vyobrazená. Musím říct, že španělská a německá, ač nejsou špatné, se naprosto odlišují. Já osobně mám radši, když jsou obálka skoro totožné, protože pak jsem třeba naštvaná, když česká je ošklivá a všude jinde mají krásné. :D
    4. O knize Easy? jsem slyšela už před delší dobou od kamarádky, která si ji sehnala a přečetla. Kniha mě zaujala už jen svým prostředím a příběhem na začátku. Sama studuji VŠ, takže mi je to prostředí blízké, a občas se tam cítím také ztracená. Kniha mě láká i obálkou, většinou mi takovéhle nesednou, myslím tím ten typ, kde jsou ulepení milenci, ale takhle je decentní a jemná, krásná. Knihu bych si moc ráda přečetla. Navíc má velmi blízká sestřenice také hodně čte, vzájemně si půjčujeme knihy a pak společně "drbeme" postavy :D takže bych jí Easy? pak určitě také půjčila, abych z ní neměla radost jen já. :)

    Děkujeme za soutěž i za projekt! :)

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Andy Zaphir, tomas.maksymjuk@gmail.com
    2. Andy Zaphir
    3. Nejvíc mě asi zaujala recenze, která mi knihu víc představila. Už v tu chvíli jsem věděl, že si ji musím přečíst ikdyž ji třeba nevyhraju. :) Rozhovor jsem ( většinou s pomocí překladače) nějak prolouskal a dozvěděl se něco o autorce a jejím psaní, takže taky super. A nemohl bych si odpustit soudit podle obálky (je to něco strašného, nemůžu se toho zbavit). Obalká je dokonalá! Jednoduchá a nepřelácaná.

    OdpovědětVymazat
  9. 1. IFF, ivetkajanouskova@centrum.cz
    2. -
    3. Všechny části, které knihu prezentovaly se mi líbily a zvýšily můj zájem o tuto knihu s nádhernou obálkou. Na žádném jiném webu jsem se toho o ní víc nedočetla. Ale nejvíce času jsem asi strávila u play-listu, který mi tak nějak ještě víc dal přičichnout k příběhu.
    4.Už dlouho jsem začtená do knih s fantasy tématikou a chtělo by to trochu změnu a tato knížka mě velmi přitahuje :D

    OdpovědětVymazat
  10. 1. DominikaCouf, xo-domissek-xo@seznam.cz
    2. DominikaCouf
    3. mně se líbil projekt jako takový celý, útvar. dozvěděli jsme se o knize a její tvorbě snad úplně všechno, rozpárali každý její nejmenší detail. nejvíc ale musím vyzdvihnout rozhovor s autorkou, protože s něčím takovým není možnost se setkat každý den! ;)
    4. sleduji knižní blogy, takže o knížce jsem byla informovaná celkem brzy. zaujala mě již anglická verze díky obálce i anotaci - vypadá to na pěknou náctiletou, středo-/vysoko-(:D)školský :D románkový příběh. a proč bych chtěla vyhrát? mimo již zmíněné důvody bych ráda zabydlela novou knihovničku ;)

    OdpovědětVymazat