středa 11. června 2014

Nakladatelský maraton - XYZ (#7)


Tak mi Míša z Joty připomněla tento projekt, který jsem skoro vypustila z hlavy. Přiznám se, že jsem toho teď měla moc, takže jsem nestíhala nic jiného než recenze. Dnes tak po dlouhé době můžete nakouknout na pokračování Nakladatelského maratonu, původníoho projektu od Verči z Books and smile! 

#7
XYZ

---------------------------------

Sečteno a podtrženo - dohromady 5 knih :) Není to moc, ale jsem za ně ráda!

Kolik knih máte z nakladatelství XYZ vy?

Stefanie G.

7 komentářů:

  1. Já z tohoto nakladatelství nemám ani jednu knihu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podobne ako Nikol, ani ja nemám žiadnu knihu od tohto vydavateľstva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to mě moc těší, že někdo pokračuje ve skoro zapomenutém projektu. :) Už nejsem na books-and-smile, ale na tomto blogu. :) Jinak jsem četla první dva díly Padesáti odstínů, ale ten třetí mě vůbec neláká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď čtu, že ti ho připoměla Míša z Joty. Tak to je pro mě ještě větší čest. :)

      Vymazat
    2. Moc se mi líbil, začala jsem už před pár měsíci a teď se mě na něj ptala právě Míša, že ho viděla u mě na blogu a jestli je to můj projekt, tak jsem jí hned říkala, že ne :) Našla jsem právě jen Books and smile, tak jsem na tebe musela odkázat aspon tak :)

      Vymazat
    3. Jinak co se týče Odstínů, tak jsem na tom podobně :D Třetí díl mám rozečtený - a to jsem věrná fanynka, četla jsem knihy už před vydáním v angličtině - a na dočtení se zatím nechystám :) Začátek se mi moc nelíbil...

      Vymazat
    4. Každopádně mě to potěšilo. :) Taky tě tak neskutečně vytáčí "vnitřní bohyně"? :D Já jsem začala číst 1. díl, protože holky ve škole, které normálně četly jen časopisy, to hrozně prožívaly a pořád o tom diskutovaly, tak jsem nechtěla být pozadu, ale co jsme každá jinde, tak se mi do toho vůbec nechce. Je spoustu lepších knih a času tak málo... :)

      Vymazat