sobota 29. srpna 2015

Postavy, postavy a zase postavy!



Vím, že jsem slíbila, že příspěvky k mým výtvorům přijdou výhradně na stránku mého webu, ale nemůžu si pomoct, tenhle článek je totiž pro mě velmi výjimečný. Odhodlala jsem se, že vám odhalím své vybrané postavy pro Nerozhodnou! Můj herecký výběr! A vím, že někteří z vás četli Starshow a myslím, že Nerozhodná se jim bude taky líbit. Zatím jsem ve fázi rozesílání mailů - postupně, to chvíli potrvá, ale věřím, že na mě bude čekat zasloužená odměna. Takže pro ty z vás, kteří na můj web zatím nekoukali, mám tu pro vás aspoň to nejdůležitější z mého článku! Pokud byste si jej chtěli přečíst celý a dozvědět se něco o postavách, můžete ZDE! Zveřejnila jsem tam i nějaké další fotky z průběhu tvorby, tak snad se vám to bude líbit! A když mi zanecháte komentář na stránce, budu moc ráda! 

Krásný večer!

Stefanie G.


Annabelle: Maia Mitchell (případně Kaya Scodelario)
Liam: Bob Morley (ale když jsem knihu psala byl to pro mě Ian Somerhalder)
Tyler: Luke Bilyk
Kieran: Dylan O'Brian
Debbie: Chloe Grace Morez
Cho: Chloe Joy Curda
Aiden: Colton Hayes (v mladší verzi - nejlépe jako v Teen Wolf)
Corbin (bez afra): Tequan Richmond
Hanna: Abigail Breslin


Více zde: http://stefanie-g.webnode.cz/news/chcete-blize-poznat-postavy/

2 komentáře:

  1. Samá dokonalá jména! ♥ Řekni mi, že Aiden bude nějaký super úžasný... :DD Už se těším, až si Nerozhodnou přečtu ^^ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli je super úžasný, ale rozhodně je můj oblíbenec :D Jeho hlášky mě vždy rozesmějou, a tak nějak občas zírám, že jsem to vyplodila já :D Zvažuju, že jednou sepíšu jeho příběh s Cho odehrávající se z části ještě bez Annabellina příjezdu, protože mám pocit, že by z toho mohlo vzniknout něco zajímavého... Ale nechci do tohohle příběhu moc vrtat :) Myšlenka si se mnou pořád pohrává, ale dokud nebude Nerozhodná oficiálně "na světě", tak ji asi zatím zaženu :D

      Vymazat